Luister naar Annemiek Drenth"

op het Drèents Liedtiesfestival (9 mei 2013). Tekst geschreven door Ria. Het liedje KLEDDER heeft niet gewonnen, maar won wel de publieksprijs!! Hartelijk dank iedereen die gestemd heeft op dit lied!
Foto: www.annemiekdrenth.nl

Nederlandstalige dichtbundel "Teugelloos" verschenen

Na haar eerste twee bundels Minnezinne en Zundags goed, beide in de streektaal van de Reest geschreven, verscheen op 11 mei 2013 een bundel Nederlandstalige gedichten. Deze bundel werd in eigen beheer uitgegeven. In samenwerking met het Drukkerijmuseum te Meppel werden er 150 luxe exemplaren gedrukt. Met een linnen kaft, voorzien van een linoafdruk van de hand van de Meppeler kunstenaar Jan van Os. Jan van Os zorgde eveneens voor enkele illustraties bij de gedichten. Gedichten over verschillende thema's van het leven. Zoals liefde, afscheid en verlangen. Ook ditmaal ontbreken echter de thema's passie en erotiek niet en speelt de geboortegrond van Ria Westerhuis (Oud-Avereest) een grote rol. In 2015 verscheen de tweede druk van deze bundel ditmaal in een pocket uitvoering.

Over Ria

Ria Westerhuis geboren in 1959 in Oud-Avereest aan de Overijsselse kant van het grensriviertje de Reest. Verhuisde in 1980 naar de Wijk aan de Drentse kant. Schrijft sinds 2004 gedichten, liedteksten en verhalen zowel in het Nederlands als in “de streektaal van de Reest”.

Social Media

Facebook
Twitter